La 14a edició del sopar de la fundació Esport Solidari Internacional (ESI) que presideix Josep Maldonado, s’ha celebrat aquest divendres a l’Hotel Catalonia Plaza. Una subhasta que ha recollit diners per als projectes i iniciatives de la fundació ESI.

Moltes autoritats en el sopar solidari

Com en cada edició del sopar solidari moltes són les autoritats i personalitats que participen en la iniciativa de la fundació Esport Solidari Internacional. L’acte s’ha celebrat a l’Hotel Catalonia Plaza i s’ha pogut veure el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del directiu Jordi Cardoner i del secretari tècnic del futbol professional, Éric Abidal. Per part de l’Espanyol, ha estat present el directiu Mao Ye, i del Madrid, el vocal de la junta directiva, Manuel Cerezo. També cal destacar el fundador de l’ONG Proactiva Open Arms, Oscar Camps, la nedadora del Sant Andreu, Jessica Vall, els ambaixadors de Cap Verd, Ney Cardoso, i de Sud-àfrica, Lulama Smut, i el ministre d’Esports de Sierra Leone, Ibrahim Nyelenkeh. També els actors Octavi Pujades, Bernat Quintana i Jordi Ríos, i el cantant Pep Sala.

Fundació Esport Solidari Internacional

Objectes molt preuats en la subhasta

En el sopar solidari, s’han fet diverses actuacions, s’ha lliurat premis i reconeixements solidaris, com per exemple Oscar Camps. Però sobretot hem de destacar la gran subhastat que s’ha fet de dos objectes molt preuats, una camisa de l’humorista Eugenio i unes sabatilles esportives de l’atleta Bruno Hortelano. Els diners que s’han recollit a la subhasta van destinats als projectes i iniciatives de la fundació ESI.

Fundació Esport Solidari Internacional