La muntanya de Montjuïc te un nou camp de softbol, el primer de Barcelona, S’ha ubicat al costat del camp de beisbol. A l’acte d’inaguració s’ha fet un partit entre la selecció catalana absoluta femenina i l’equip americà Notre Dame Universitary. Abans del partit les entrenadores de l’equip americà han realitzat una sessió tècnica a 30 joves promeses catalanes.

El Camp Municipal de Softbol culmina la segona fase d’un projecte que va començar el 2015 amb el trasllat de l’antic camp de softbol al nou emplaçament, al costat del Camp de Beisbol Carlos Pérez de Rozas, a Montjuïc. En aquesta segona fase s’hi han fet diverses actuacions, com ara la col·locació de gespa artificial amb drenatge vertical i terra batuda, la pavimentació amb formigó de les zones de públic i “dogouts”, la instal·lació de xarxa de reg al camp i d’un dipòsit d’aigua freàtica, la instal·lació de quatre torres per a la il·luminació del camp, la formació d’escales d’accés entre la cota del camp i la del públic i anotadors, la finalització de l’estructura de la marquesina, la col·locació de tendals i l’arranjament d’acabats dels “dogouts” amb tancament posterior.

Aquestes millores han suposat una inversió total municipal de 977.710,60€. La instal·lació dóna servei a més de 800 usuaris.