Jaume Roures va visitar el programa radiofònic ‘La sotana’ i va donar la seva opinió sobre l’adeu de Leo Messi del Barça. L’administrador únic del gegant de comunicació Mediapro va tractar també altres temes de l’actualitat blaugrana.

Dinar amb Laporta i Tebas a principis de juliol

Quan va ser preguntat per la trobada entre Laporta, Tebas i ell mateix el dia 3 de juliol per parlar de la situació del futbolista argentí Leo Messi, Roures no va desmentir la informació. Ans al contrari, l’empresari català va confirmar que en aquell dinar “la continuïtat de Leo Messi al Barça anava per bon camí”. I va afegir que “signat no hi havia res, però que tot l’assumpte estava emparaulat” i que hi havia “moltes coses escrites i diem que els dies previs al dijous es va complicar tot per les dues parts”.

Jaume Roures va afegir que “no creia que fos un tema d’avaladors, es va complicar més la cosa per un tema esportiu que no per un tema econòmic” i que les coses en el món del futbol “no són tan senzilles” i el Barça, com bé havia manifestat Messi amb anterioritat com a capità, tenia necessitat urgent de formar “un equip competitiu”.