@SevillaFC_Fem

L’Espanyol no aixeca cap i encaixa una nova derrota a Sevilla per 4 a 0. Les jugadores de Salvador Jaspe ocupen actualment la darrera posició a la classificació.

Galleda d’aigua freda al minut 45

Espanyol i Sevilla s’han temptejat mútuament en els primers compassos del partit. Les andaluses han pressionat molt amunt i ha dificultat la sortida de pilota de les periques. Francisca Lara ha tingut la primera ocasió clara per al Sevilla. Raquel Pinel també ha gaudit d’una gran opció d’inaugurar el marcador en una acció a dins de l’àrea. Quan semblava que les jugadores marxarien a vestidors amb el 0 a 0 ha arribat el primer del Sevilla sobre el xiulet. Al minut 45, Jeni Morilla ha establert l’1 a 0 després d’una centrada de Sabrina Flores.

Sense reacció blanc-i-blava

A la represa, la reacció de l’Espanyol no ha arribat, però sí que ho han fet els gols de les andaluses. El Sevilla ha situat el segon al minut 64 mitjançant Emilia Zdunek. Quatre minuts més tard hauria pogut arribar el tercer, però el gol de Toni Payne ha estat anul·lat per fora de joc. Les blanc-i-blaves han estat incapaces de retallar distàncies. Mentrestant, el Sevilla ha continuat fent el seu partit i al minut 75, Karpova ha sentenciat el matx amb el 3 a 0. Quan semblava que el partit acabaria amb aquest resultat, Karpova ha signat el seu doblet particular per situar el 4 a 0 definitiu. Amb aquest resultat, l’Espanyol continua cuer de la lliga amb només un punt.