El barça perd amb el Sevilla (2-0)
@FCBarcelona_cat

El FC Barcelona haurà de remuntar un 2 a 0 al Camp Nou si vol estar a la final de la Copa del Rei. Els blaugrana han perdut al Sánchez Pizjuán amb un partit en què les errades dels de Koeman han estat clau. Ha estat el primer enfrontament del blaugrana a la Copa d’aquesta temporada que es jugarà a doble partit.

El gol del Sevilla, a la primera part

La primera ocasió de gol l’ha tinguda Messi, però Yassine Bounou, “Bono” ha posat un peu providencial per salvar el 0 a 1, al minut 10. El Sevilla també l’ha tinguda. ha estat amb una centrada-xut de Jules Koundé que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Ter Stegen. El francès, però, no ha perdonat en la seguent ocasió que ha tingut. En un jugada personal, al minut 25, Koundé ha fet el primer gol del partit.

El gol ha deixat tocat els blaugrana i el Sevilla ha buscat el segon gol. Poca abans del descans, Ter Stegen ha estat providencial per evitar el gol després d’un bon xut d’Escudero des de la frontal.

Sevilla - Barça, quarts Copa (1-0)

Umtiti, protagonista a la segona part

Després del descans, el Sevilla ha buscat un gol que li donés un marcador encara més favorable. Ho ha intentat En-Nesiry, però Umtiti ha estat molt encertat. Al minut 55, Messi ha tornat a posat a prova Bono, però el porter ha desviat a còrner. Un quart d’hora més tard, l’argentí ha xutat arran del pal de la porteria andalusa.

Però Samuel Umtiti, que a l’inici de la segona part ha salvat el gol del Sevilla, ha estat el responsable del 2 a 0. Una mala sortida en el fora de joc i una relliscada posterior ha permès Ivan Rakitic fer el segon gol del Sevilla. Messi ha estat a punt de retallar distàncies, però el seu xut de falta l’ha desviat Bono. Amb el 2 a 0, el Sevilla afronta el partit de tornada amb molt d’optimisme. El matx es disputarà el pròxim, 3 de març, al Camp Nou.