Quique Setién ha reconegut que té una part de culpa pels resultats de l’equip en aquest tram final de Lliga, tot i que afirma que “no la tinc totalment, malgrat que sempre es culpa a l’entrenador. Però crec que tampoc no he fet tan malament les coses”. El tècnic considera que l’equip encara té opcions de guanyar la Lliga. Una possibilitat que passa per guanyar l’Osasuna, aquest dijous, 16 de juliol, i esperar una ensopegada del Reial Madrid

Tres empats d’un equip sense frescor

De cara al partit contra l’Osasuna, el tècnic blaugrana ha afirmat que l’equip “tindrà l’exigència que se’ns demana. Hem de preveure qualsevol de les possibilitats que puguin passar”. Per a Setién, els tres empats que ha tingut l’equip després de la tornada a la competició han estat clau, però sobretot ha destacat el fet que “el Madrid ho ha fet molt bé. No és cert que nosaltres haguem fet moltes coses malament, sinó que ells, de moment, no han perdut i han estat més encertats”.

L’entrenador càntabre, això sí, ha reconegut “que molts jugadors estan cansats i a l’equip li ha faltat frescor en alguns moments. És cert que hauríem pogut fer rotacions, però dir-ho ara és fàcil. Un cop han passat les coses potser penses que les hauries d’haver fet d’una altra manera”.

De cara a la seva continuïtat, el tècnic blaugrana assegurar sentir-se capacitat per continuar al capdavant i “només demano que es valori la feina que s’ha fet més que els resultats”. Respecte a les paraules de Bartomeu en què comentava que la intenció actual del club era que Setién continués, ha respost amb un breu “el president és el que mana”.

Un Setién nerviós

Durant la roda de premsa prèvia al partit contra l’Osasuna, s’ha pogut veure un Setién nerviós, amb poques ganes de contestar i enfadat. Una bona mostra ha estat quan se li ha preguntat pel cansament del seu equip en els minuts finals dels partits i ha respost que “no és cert i ja estic cansat d’haver de rectificar coses que no he dit”. Aquest ha estat el moment.

La convocatòria

De cara al partit contra l’Osasuna, el retorn de Frenkie de Jong i Arthur i la baixa d’Antoine Griezmann.