sèrie tv masia

El Barça ha fitxat el guionista Albert Espinosa per crear una sèrie de televisió ambientada i inspirada en La Masia del FC Barcelona. El projecte es troba en la fase d’escriptura de guions i serà el primer audiovisual de ficció que fa el club després de l’èxit del documental ‘Matchday’. La previsió de Barça Studios és poder rodar-la a l’estiu del 2021.

Albert Espinosa fitxa pel FC Barcelona per escriure la sèrie

L’escriptor i guionista Albert Espinosa, autor de la sèrie ‘Polseres vermelles’, ja n’està escrivint la trama i ha dit que “és una il·lusió molt gran poder escriure aquesta sèrie sobre aquests nois que desitgen aconseguir el seu somni. Crec que serà una sèrie molt especial, ja que els aficionats al futbol i el públic en general no coneixen com n’és d’interessant i dura la seva vida per fer realitat els seus somnis i tot el que fa el club per ells”.

Espinosa explica que “ha estat una gran felicitat poder fitxar pel Barça. No m’ho hauria pogut imaginar mai. Ara ja puc dir que he fitxat pel Barça! A més, l’equip de Barça Studios té molt clar el que busquen i estic treballant molt a gust”.

Set capítols d’històries humanes

La primera temporada de la sèrie tindrà set capítols i ja estan els personatges definits. L’objectiu no serà recrear situacions ni persones reals de La Masia sinó crear històries de ficció a les instal·lacions reals del club a Sant Joan Despí. El públic a qui es vol arribar serà juvenil i familiar, amb el Barça com a teló de fons d’històries humanes personals. En els últims mesos, Espinosa ha realitzat una profunda immersió en el dia a dia de La Masia. El creador avança que “serà una sèrie amb molta llum. Hi veurem futbol, però, per sobre de tot, relacions humanes. Els protagonistes són joves amb molts somnis en un lloc tan mític on van començar jugadors com Messi, Xavi o Iniesta. Veurem com es creen aquests ídols per a tanta i tanta gent”.