El capità del Barça de futbol sala, Sergio Lozano, tornarà a jugar un partit aquest dimecres. Vuit mesos després de lesionar-se de gravetat al genoll, el jugador disputarà un amistós contra el Palma Futsal.

Sergio Lozano, amb il·lusió de tornar a jugar

Després de vuit mesos d’esforç, de treball, de patiment i també d’alegries, Sergio Lozano podrà tornar a somriure. Ja té l’alta mèdica del trencament del lligament encreuat del genoll dret que es va fer el mes de gener en un partit de Champions davant el Prishtina.

Amb la recuperació de Sergio Lozano el tècnic, Jesús Velasco, tindrà a disposició un jugador molt important tant pel joc i caràcter dins al camp com per l’ascendència dins el vestidor.

Va coincidir amb Jesús Velasco

El jugador s’ha mostrat feliç per poder tornar a jugar. Ha explicat que la recuperació ha anat bé i que ara ha d’anar agafant la forma per tornar a competir a ple rendiment. Respecte a l’entrenador, Jesús Velasco, el jugador ha explicat que van coincidir amb ell fa anys al Caja Segovia i que el considera un dels millors entrenador de futbol sala.