Javier Aguirre va apostar pel mateix 11 inicial que va guanyar l’Athletic a San Mamés per intentar sumar la tercera victòria consecutiva que l’hauria apropat a la zona europea, però sembla que el Vila-real li tingui la mida presa. Els castellonencs es van avançar amb un gol de Moi Gómez després d’una passada excel·lent de Nahuel Leiva. El jove extrem argentí de només 17 anys, nacionalitzat espanyol, és la nova joia d’aquest Vila-real. L’autor del 0 a 2 als cinc minuts de la represa va ser Perbet. Amb tot gairebé perdut, els de Javier Aguirre es van llançar a l’atac de forma desesperada i la fe va tenir premi amb l’1 a 2 de Jhon Córdova al minut 76. Els blanc-i-blaus van continuar el setge a l’àrea dels de Marcelino i al minut 90 un penal de Gabriel va obrir una espurna d’esperança entre els aficionats. L’espurna es va apagar amb l’errada de Sergio García o l’encert d’Asenjo. Per a més inri, Javier Aguirre va ser expulsat per protestar.