El capità del Barça, Sergio Busquets, ha estat el jugador encarregat de valorar el clàssic contra el Madrid d’aquest dimecres a la semifinal de la Supercopa d’Espanya. El migcampista ha estat clar quan ha dit que de cara al clàssic “hem de ser fidels al nostre estil”. Pel futbolista, l’objectiu és “tenir la pilota i crear” ocasions. A més, per Busquets també serà important “ser més sòlids” defensivament i no permetre al Madrid generar perill. Respecte a aquesta fragilitat defensiva, ha assegurat que “hem de tenir més ofici i tenir més la pilota”.

Busquets destaca la importància de recuperar jugadors

El blaugrana ha assegurat que els fa “molta il·lusió i tenen moltes ganes de disputar el primer títol de la temporada” i preveu un partit “igualat” contra un Madrid que serà un “rival molt dur, molt difícil, amb grans jugadors”. El Barça ha perdut els últims quatre clàssics que s’han jugat i Busquets espera poder “trencar aquesta ratxa” negativa.

Busquets ha reconegut que guanyar el Madrid “ens donaria confiança” i ens permetria lluitar per un altre títol. Això sí, ha estat autocrític quan ha explicat que a l’equip li “costa tancar els partits”. Reconeix que “ara estem millor físicament”, ja que a poc a poc estem recuperant jugadors, tot i que és conscient que els que surten de tenir la covid-19 no estaran al 100 %.