Sergi Gómez ha valorat l’actualitat de l’Espanyol davant els mitjans de comunicació. El defensa blanc-i-blau viu un bon moment personal, entra en els onze titulars de Vicente Moreno, fent parella amb Lele Cabrera a l’eix central, i es mostra molt content amb els nous companys de vestidor.

Sergi Gómez: “Lluitaré per tenir tots els minuts que tinc”

Sergi Gómez ha reconegut estar molt feliç amb la decisió que va prendre de fitxar per l’Espanyol. El d’Arenys de Mar va arribar al conjunt blanc-i-blau l’agost del 2021 i és un fix en les alineacions del tècnic del primer equip. Està convençut que “va prendre la millor decisió” i té clar que “lluitarà per tenir tots els minuts que per sort està tenint”.

En relació amb la situació de l’equip, ha assegurat que “si mirem enrere haguéssim volgut sumar més punts”, però “qualsevol partit pot significar la victòria”, el més important és que cal seguir treballant. Sergi Gómez ha afegit que “ara tenim un partit clau per donar continuïtat al partit davant el Reial Madrid“.

Lele Cabrera, un soci de categoria per a Sergi Gómez

Sergi Gómez ha parlat meravelles del seu company en la defensa blanc-i-blava: “Lele Cabrera és contundent i més experimentat, on no arribo jo, arriba ell i a l’inrevés”. De tota manera, Gómez ha matisat que a l’Espanyol hi ha molt bona plantilla i, jugui qui jugui, “podem donar un bon nivell”.

El jugador perico ha comentat que “la victòria davant el Reial Madrid ens ha de reforçar, però no enlluernar, però si tenim la mateixa mentalitat, posarem les coses difícils a qualsevol”. Gómez també ha expressat la seva alegria per la decisió que els estadis puguin tornar a albergar el 100 % d’aforament.