Les seleccions espanyoles d’esports d’equips estan tenint una actuació notable en els World Roller Games. Cinc conjunts es troben ja en les semifinals dels campionats del món.

Hoquei sobre patins

En hoquei sobre patins, tant l’equip masculí com el femení, estan entre les quatre millors seleccions. En categoria masculina, el combinat d’Alejandro Domínguez va superar per un contundent 0 a 9 a Colòmbia i avui s’enfrontarà a Portugal per aconseguir un bitllet per a la final. En femení, Espanya tampoc no va tenir rival i va vèncer Alemanya per 7 a 0 en una gran actuació col·lectiva. Itàlia serà l’últim esglaó a superar per arribar a la final.

 Roller derbi

Les seleccions espanyoles de roller derbi també han confirmat el seu potencial en aquests mundials. En homes, Espanya s’ha classificat com a segona de grup amb nou punts per darrere dels Estats Units i s’enfrontarà a Austràlia a les semifinals. En categoria femenina, Espanya també es troba entre les quatre millors havent quedat tercera amb sis punts i es disputarà el lloc a la final contra Austràlia.

Hoquei línia

La selecció femenina d’hoquei línia també està signant un gran campionat. Va superar per 3 a 1 a Finlàndia i el rival a semifinals serà la campiona del món actual, els Estats Units.