La selecció espanyola júnior d’hoquei línia, que entrena Marcin Malacz, s’ha classificat per als quarts de final del Mundial que s’està disputant en els World Roller Games. Ho ha fet després de guanyar els dos partits de la fase de grups.

Són les favorites en hoquei línia

La competició es va iniciar dissabte passat amb una fase de grups formada per 11 seleccions dividides en tres grups: el grup A, amb tres seleccions, els Estats Units, Colòmbia i Espanya; el grup B, format per quatre països, Finlàndia, Nova Zelanda, Suècia i l’Índia; i el grup C, també amb quatre, Itàlia, el Canadà, la Gran Bretanya i la Xina.

La participació del combinat espanyol d’hoquei línia ha començat de la millor manera. Dissabte van obrir la competició contra els Estats Units i les jugadores de Marcin Malacz es van imposar per 4 a 2. Aquest dilluns han jugat el darrer partit de la fase de grups i s’han imposat a Colòmbia per 4 a 1.

Hoquei línia

Aquest resultat ha donat al pas a la selecció espanyola als quarts de final. L’equip de Malacz és el favorit per endur-se el Mundial de Barcelona. En la primera edició dels WRG, que es va fer el 2017 a Nanjing, es van endur la medalla de plata i en el Mundial del 2018, que es va disputar a les ciutats italianes d’Asiago i Roana, van aconeguir la medalla d’or.

Els quarts de final es jugaran aquest dimarts al CEM la Mar Bella i començaran a les nou del matí amb el partit entre Espanya i Colòmbia. A dos quarts de 10 s’enfrontaran Finlàndia i la Gran Bretanya. A les 12 serà el torn d’Itàlia i els Estats Units, i tancarà els quarts de final el partit entre el Canadà i Nova Zelanda.