revolta

La segona edició de la reVolta, la cursa femenina de la Volta Ciclista Catalunya, que s’havia de disputar aquest mes de juliol, ha quedat ajornada fins al 2021. La causa de l’ajornament, segons l’organització, són les afectacions que ha generat la pandèmia del coronavirus.

Celebrar la reVolta amb les màximes garanties

En el comunicat que ha emès, la secció ciclista de la Unió Esportiva Sants, entitat organitzadora de la cursa, explica que la impossibilitat de realitzar la cursa amb les condicions desitjades en la data prevista (12 de juliol del 2020) ha impulsat l’endarreriment de la prova. La decisió ha estat consensuada amb l’Ajuntament de Sant Cugat, municipi on s’havia de celebrar la cursa i on es disputarà el 2021.

El director general de la Volta Ciclista Catalunya, Rubèn Peris, ha explicat que “volem celebrar la reVolta amb les màximes garanties i amb la seguretat que es donaran les millors condicions perquè la prova tingui tots els al·licients que mereix”.

Buscant la millor data

La data de la segona edició de la reVolta es concretarà durant els propers mesos i en funció de com quedi configurat el calendari ciclista per al 2021. L’objectiu de l’organització és trobar aquella data que permeti comptar amb  una participació destacada d’equips estatals i internacionals.

La reVolta va viure la seva primera edició l’any 2018, coincidint amb l’última etapa de la 98a edició de la Volta,  amb un recorregut pel circuit de la muntanya de Montjuïc.