L’Acadèmia Sánchez-Casal organitza la segona edició d’un torneig de l’ATP Challenger Tour, és el Challenger Sánchez-Casal by NH Hotel Group. Aquest es disputarà del 30 de setembre al 6 d’octubre al club dels dos extenistes, ubicat al Prat de Llobregat.

El Challenger Sánchez-Casal, el segon més important

El torneig organitzat pels dos extennistes és el segon més important de Catalunya. En la primera edició el guanyador va ser Roberto Carballés, actualment el número 76 de l’ATP. La competició d’enguany es disputarà del 30 de setembre al 6 d’octubre a les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez-Casal del Prat de Llobregat. A part de Carballés també es podran veure al torneig els tennistes, Alejandro Davidovich (109 ATP), Jaume Munar (112 ATP), Pedro Martínez (149 ATP), Guillermo García-López (150 ATP) i jugadors de 17 nacionalitats més. Aquesta competició servirà perquè les joves promeses del tennis puguin participar en un torneig professional sense haver de fer un desplaçament internacional. El guanyador del Challenger Sánchez-Casal s’emportarà un premi de més de sis mil euros.

Activitats benefiques paral·leles al torneig

El Challenger Sánchez-Casal també tindrà activitats complementàries a la competició. La Fundació Emilio Sánchez Vicario organitzarà un concert benèfic amb la col·laboració de Locos por la Musica, les actuacions d’OBK i Abbey’s Beat. També es farà una de les proves dels tornejos de tennis, Casper Tour, i un clínic.