El Club Esportiu Mediterrani ha tornat amb els tres punts de la visita a la piscina dels Bombers de Saragossa. L’equip de Marc Comas s’ha imposat a l’Escola Waterpolo Saragossa per 7 a 17. Clara Espar, amb cinc gols, ha estat la màxim anotadora del partit i l’MVP de l’enfrontament.

Parcial definitiu des d’un bon inici

El Medi ha sortit des d’un bon moment amb la intenció de sentenciar el partit al més aviat possible. I ho ha aconseguit. Al primer quart, les santsenques ja guanyaven per 1 a 5. Un resultat que al descans era de 3 a 8 favorable a les visitants.

A la segona part, el Saragossa ha intentat retallar distàncies en el marcador. Però el Medi amb dos parcials de 2 a 3 i 2 a 6 s’ha acabat emportant els tres punts després de guanyar per 7 a 17.

Amb el triomf, el Mediterrani encadena dues jornades consecutives amb victòria després de guanyar el Saragossa aquesta jornada i el Sant Feliu, en l’anterior.