Sants

El Sants rebrà aquest diumenge a les 19 h a l’Energia la visita del Valls en la segona jornada del grup per la permanència. Els santsencs, que ocupen la quarta posició del grup E, volen mantenir-se fora de les posicions de descens.

El Sants té la baixa de Calatrava

Els de Tito Lossio, que arriben després de la derrota al camp de l’Igualada, volen sumar els seus primers tres punts en aquest grup de la permanència. La victòria podria començar a ser clau per obrir forat respecte als últims classificats d’aquest grup. A més, serviria per donar moral i confiança als verd-i-blancs. Això sí, Lossio no podrà comptar amb un dels seus millors jugadors, ja que Calatrava no podrà jugar per sanció. Calatrava és el màxim golejador de l’equip amb cinc dianes. Un triomf permetria al Sants mantenir-se en la quarta posició d’aquest grup, l’última que dona la salvació.

El Valls necessita sumar

El Valls arriba al partit després de la derrota contra el Figueres per 0 a 3, un cop dur per a un equip que va acabar la primera fase de la Lliga en dinàmica positiva, ja que va encadenar dues victòries en els dos últims partits. De totes maneres, els tarragonins s’han d’espavilar si volen mantenir la categoria, ja que ara mateix tenen la salvació a set punts, que són els que els separen del Sants. Sergi Gestí, sancionat, no podrà jugar contra els santsencs.