Badalona i Sants Històrics 2022

El Sants ha superat el Badalona i el Júpiter en la segona jornada del Torneig d’Històrics del Futbol Català i s’ha classificat per a les semifinals, en què ja l’espera el Terrassa FC. El grup ha acabat amb un triple empat, però el fet que els de Borja López hagin fet un gol més que els seus oponents els ha donat l’accés a la ronda següent.

UE Sants, 1 – CE Júpiter, 1

El Sants i el Júpiter han decidit el duel a pilota aturada. Els gris-i-grana s’han avançat al minut 8 amb una falta lateral que ha acabat amb una rematada de cap de Llorenç al fons de la xarxa. Els de Borja López han trigat cinc minuts a empatar, també amb una falta lateral. Després d’uns quants refusos, Àlex Ruiz ha marcat l’1 a 1 definitiu tot i els intents dels dos conjunts per desnivellar el marcador.

CF Badalona, 0 – CE Júpiter, 0

El Badalona i el Júpiter han empatat sense gols, tot i tenir arribades a dojo. Els escapulats n’han tingut dues de molt clares en les botes de Cabrera i de Dani Peña, però els gris-i-grana han estat a punt de fer saltar la banca amb un xut de Saumell. L’última ha tornat a ser per al Badalona, però s’ha topat amb un inspirat David sota pals.

CF Badalona, 1 – UE Sants, 1

El millor partit ha estat el que han ofert el Badalona i el Sants i amb molt protagonisme de la pilota aturada. Tots dos conjunts han alternat les ocasions i a un xut de Mulero ha respost Zaid Saban enviant la pilota al travesser. Al minut 13, Velasco ha avançat el Badalona des del punt de penal. El millor, però, ha estat el golàs de falta directa d’Iván García al minut 22, que ha suposat l’empat i ha classificat el Sants ja que ha fet un gol més que el Badalona i el Júpiter.