El Sants ha guanyat la Pobla de Mafumet per 2 gols a 1 al camp de l’Energia. Els santsencs s’han desfet dels líders de la classificació del grup per a la permanència a Tercera. Amb aquest resultat positiu els de Tito Lossio s’aferren de nou a la salvació.

El Sants, bolcat a l’atac, s’avança per la mínima

Bons primers minuts del Sants amb iniciativa i bon joc, tot i que la primera aproximació de perill l’ha fet la Pobla, al minut 5, en un rematada d’Óscar que ha sortit per sobre del travesser de la porteria d’Uri. Però els santsencs han sortit amb tot i no s’han deixat intimidar. Al minut 8, Guillermo ha fet el primer gol, amb una rematada de cap. El partit ha transcorregut sense un dominador clar, però amb un Sants molt intens tant en atac com en defensa. Tots dos equips han disposat d’ocasions perilloses, de fet, el porter santsenc, Uri, ha salvat una rematada clara d’Óscar al minut 28. Tot i això, els de Tito Lossio han gaudit de més ocasions i més clares que el rival: Iván al minut 36, Cala al minut 41 i Iván un altre cop, al minut 44, han fet estirar el porter pobletà, Cristian, per evitar els gols santsencs.

Segona part

El segon temps ha començat amb el Sants inquietant la porteria de Cristian, amb una doble ocasió de Favio i una rematada de Batalla en el córner posterior. Després d’aquesta ocasió inicial, el matx ha entrat en una fase de més anades i vingudes però el gol no ha arribat fins al cap d’uns minuts. I les dues dianes han anat seguides. Primer, una molt bona jugada del Sants ha finalitzat amb centrada d’Abdu per la banda esquerra i rematada inapel·lable de Favio. Era el minut 70, però del 2 a 0 s’ha passat al 2 a 1 en la jugada següent: Oribe, amb una canonada, ha reduït distàncies. El Sants ha pogut defensar el resultat i suma tres punts vitals per continuar el camí a la permanència.