Sants

Aquest any 2021, de moment, és positiu per al Sants. Els santsencs havien tingut un inici de temporada molt dolent, de fet, en els primers nou partits només havia aconseguit dos empats i la resta els havien perdut, això donava uns números de dos punts de 27 possibles. Aquest mal inici havia condemnat l’equip de Tito Lossio a l’última posició del subgrup B del grup cinquè de la Tercera Divisió.

El Sants suma de tres en tres

Però tota aquesta negativitat va canviar a partir del dijous 14 de gener del 2021. Els verd-i-blancs van rebre a l’Energia la visita de l’Horta, en un partit que s’havia ajornat de la jornada 10 a causa de casos de covid-19, i van sumar la primera victòria del curs. Només tres dies més tard, el diumenge 17, els de Tito Lossio visitaven el camp del Peralada i es van endur els tres punts de terres gironines. I la tercera victòria consecutiva ha arribat aquest diumenge, 24 de gener, el Sants es va imposar en el derbi davant el Sant Andreu. Nou punts de nou possibles, una ratxa que ha fet que els santsencs hagin deixat de ser cuers. Ara ocupen la desena posició amb 11 punts, empatats amb l’Horta i només un punt de la vuitena posició, que ocupa el Granollers.

Amb aquestes tres victòries el Sants iguala la seva millor ratxa de partits guanyats a Tercera Divisió. Va ser la temporada 2018-19 i curiosament també va ser a principis d’any. Va anar des d’un 27 de gener a un 10 de febrer. En aquelles tres jornades els santsencs van guanyar primer a l’Energia a la Grama, després es van imposar al camp de l‘Ascó i, finalment, van sumar els tres punts a casa davant la Pobla Mafumet. Tal com ens ha confirmat el periodista de Sants 3 Ràdio, Martí Odriozola. El resultat va ser el mateix en els tres partits, 1 a 0. Aquella temporada, la 2018-19, els de Tito Lossio, a més, venien d’encadenar dos empats abans de les tres victòries, per tant, van aconseguir una ratxa de cinc partits sense perdre. Els empats, a un, van ser primer a l’Energia contra el Llagostera i segon, també a un, al camp del Granollers.