L'Europa rep la visita del Sants

Sants i Europa s’enfrontaran aquest diumenge, 6 d’octubre, en la sisena jornada de la Lliga de Tercera Divisió. El partit començarà a les 12.15 del matí al camp de l’Energia. Els dos equips es troben a la zona baixa de la classificació amb els mateixos punts i una victòria els catapultaria cap a la zona tranquil·la de la taula.

Sants i Europa busquen la victòria

L’equip de Tito Lossio necessita sumar els tres punts després de la derrota la jornada passada contra el Banyoles. En canvi, els de David Vilajoana arriben amb bones sensacions després de guanyar a casa contra el Cerdanyola.

Sumar punts a la classificació

El dos equips necessiten pujar de posició en la classificació. Els locals es troben molt a prop de la zona de descens, ocupant la 16a posició de la taula i volen trencar la ratxa de tres derrotes consecutives. L‘Europa només ocupa dues posicions per sobre dels locals i en la darrera jornada va aconseguir la primera victòria de la temporada. Amb empat a punts a la classificació, els dos equips necessiten sumar els tres punts per ocupar una plaça estable en la classificació.