petanca sants

El Club Petanca Sants s’ha proclamat campió de la fase prèvia al Campionat d’Espanya. Aquest torneig enfrontava 16 equips de tot Barcelona, entre els quals es jugaven un bitllet al campionat estatal. L’equip del Sants estava format per la Lucía, el Pol, el Manel i l’Oscar, que van guanyar tots els partits del torneig excepte un.

Classificats per al Campionat d’Espanya

El Sants disputarà la fase final del Campionat d’Espanya el proper mes de juliol. Aquest serà el tram decisiu del torneig estatal, en què participaran tripletes de totes les comunitats autònomes d’Espanya.

Què és el Club Petanca Sants?

Aquesta entitat va néixer l’any 1985 i és un dels clubs de petanca amb més història de Catalunya. El CP Sants té un Campionat d’Espanya al seu palmarès, aconseguit l’any 2005. A més, el club és conegut per les seves iniciatives solidàries, com el torneig que va organitzar al desembre amb motiu de La Marató de TV3.