Amb ganes d’estirar l’embranzida que han agafat aquest 2020, el Sant Andreu s’ha presentat a Les Grases disposat a endur-se’n els tres punts. Des del 2017 els barcelonins han tornat de Les Grases amb les mans buides. Aquest cop, al davant, hi tenien un Santfeliuenc en hores baixes amb tres derrotes consecutives i es trobava en plena lluita pel descens. Tot i això, el Sant Andreu, amb una gran remuntada, s’ha imposat per 2 a 4 als del Baix Llobregat.

El Santfeliuenc colpeja primer

El Santfeliuenc ha mossegat primer. Al quart d’hora de partit Collado ha aprofitat una errada defensiva de Ton Alcover i, des de la frontal, ha obert la llauna amb un xut encreuat. La resposta dels quadribarrats no ha trigat a arribar. 10 minuts més tard, Josu ha posat les taules al marcador rematant al primer toc una assistència d’Elhadji. Al minut 33, l’exandreuenc David Toro ha tornat a posar al davant els del Baix Llobregat. Amb el marcador estrenat per part dels dos conjunts, el partit s’ha obert i ha donat pas a anades i vingudes per part de locals i visitants.

Resposta andreuenca

Amb el 2 a 1 s’ha arribat al descans. A la represa Elhadji no ha trigat ni un minut a tornar a empatar el matx al primer toc després d’una jugada individual de Roger. El lateral ha tingut premi minuts més tard, al minut 55 després d’una gran jugada de Sergi Serrano, que ha fet un retall a l’àrea que ha trencat el defensa i la centrada l’ha aprofitada Roger Escoruela per marcar el gol del partit i el 2 a 3.

Amb l’avantatge del seu costat, els andreuencs han fet seu el matx, que ha passat a jugar-se al camp dels locals. El Santfeliuenc estava trencat i el Sant Andreu ho ha aprofitat per agradar-se sobre el verd. El 2-4 no ha trigat a arribar (minut 69) de les botes de Josu, que ha repetit com a golejador i ha anotat el seu doblet particular. Primer ho ha intentat Serrano, el porter ha evitat el seu gol, i Josu ha aprofitat el refús marcant amb un potent xut el gol de la sentència. Serrano ha pogut marcar el cinquè dels visitants, però una gran aturada de Jaime ho ha evitat i el marcador ha acabat amb el 2-4 definitiu.