L’Horta ha empatat amb el Santfeliuenc en el partit de la setzena jornada que s’ha disputat al Municipal les Grasses.

L’Horta aprofita les poques ocasions

Em els primers minuts de partit tots dos conjunts han buscat el control i el ritme de joc. Cap dels dos equips ha creat cap ocasió clara de gol. Però al minut 17, els hortencs han obert el marcador. Jugada d’estratègia que ha iniciat Joan Vives i que ha finalitzat Erik Rafael al segon pal. La reacció dels del Baix Llobregat no s’ha fet esperar i quatre minuts més tard l’ex de l’Horta, Jota, ha fet l’empat. El segon dels de Nacho Castro ha arribat a tres minuts de la mitja hora. Erik de nou ha superat Jaime, aquest cop amb un xut creuat des de l’esquerra. Amb la victòria per 1 a 2 s’ha arribat al descans.

Els hortencs no tanquen el matx

El segon temps ha començat amb el Santfeliuenc d’Andrés González, que ha buscat el gol de l’empat. Minuts en què l’Horta ha patit una mica, però que ràpidament ha recuperat el control. Sani ha pogut marcar per al Sanfe en el minut 59, però el seu xut des del punt de penal ha estat rebutjat a córner per Yamandú amb una mà espectacular. La resposta de l’Horta un xut de Gerard Nolla que Jaime ha desviat a córner per sobre del travesser. El matx ha continuat amb el joc força boig, amb tots dos conjunts corrents amunt i avall. Yamandú ha estat molt segur en les arribades del Santfeliuenc però no ha pogut fer res a set minuts per acabar. Sergi ha fet l’empat per als del Baix Llobregat. A tres minuts per acabar, els d’Andrés González han enviat una pilota al travesser i Barrera ha tret un xut sota pals. Finalment repartiment de punts a Les Grasses.