El Club Esportiu Europa continua ferm a la categoria. El conjunt escapulat ha sumat una nova victòria, aquest cop davant el Santfeliuenc per 0 a 2. El partit es va ajornar el passat 10 de gener, per un positiu de coronavirus en la plantilla escapulada.

Una primera part ensopida i amb poques ocasions

A la primera part, l’Europa ha tingut el domini de la pilota però amb poques ocasions de gol. La més destacada, una rematada de Javi Prats que ha marxat per sobre el travesser. Per part del Santfelieunc, la millor oportunitat l’ha tinguda Romo, però el seu xut ha sortit alt.

Els primers 45 minuts han estat d’anada i tornada, però sense cap ocasió de gol per a cap dels dos equips. Les aproximacions ha estat, en la majoria dels casos, en jugades de pilota aturada.

El Santfeliuenc es queda amb 10 i arriben els gols

El segon temps ha començat amb una gran ocasió del Santfeliuenc. Als quatre minuts de la represa, Sergio ha estat providencial aturant un xut de falta de Romo quan a les Grasses ja es cantava el gol. I dos minuts més tard, el porter de l’Europa ha tornat a fer dues grans intervencions. La primera aturant un fort xut de Collado i la segona en un ma a ma davant el mateix jugador.

Però quan més atacava el Santfeliuenc ha arribat l’expulsió de Sergi Boira per doble targeta groga. Ha estat al minut 60, i els del Baix Llobregat han afrontat l’última mitja hora amb un home menys. Poc després de l’expulsió, Albert Martí hauria pogut avançar l’Europa però la seva rematada ha sortit fora. I a la següent jugada, ha estat el travesser qui ha rebutjat el xut del jugador escapulat.

L’Europa ha volgut aprofitar la superioritat numèrica per marcar el gol. Però, el conjunt de David Vilajoana quan no s’ha topat amb els pals, ho ha fet amb el porter Èric Alcaraz, que ha debutat amb el Santfeliuenc.

Però finalment, la insistència escapulada ha tingut premi. Albert Martí, l’home més insistent en els minuts finals ha vist com el seu xut sec i fort ha entrat dins de la porteria local després de rebotar la pilota en la cama d’un jugador santfeliuenc. El gol ha deixat tocat l’equip d’Andrés González. I Àlex Cano, de falta directa, ha fet el definitiu 0 a 2. Abans del final del partit, Carlos Cano i Carlos García han estat expulsats després d’una picabaralla.