Sant Silvestre CE Mediterrani

El Club Esportiu Mediterrani ha decidit aquest 2020 organitzar una cursa per acabar l’any. Serà una Sant Silvestre molt especial que es podrà fer durant quatre dies consecutius. Els que hi prenguin part poden optar per fer 5 o 10 quilòmetres en una iniciativa que pretén fomentar la pràctica esportiva entre els socis del club. Per tant, aquells que vulguin córrer tenen una opció diferent de la Cursa dels Nassos.

Una Sant Silvestre al gust del corredor

La Sant Silvestre es podrà fer els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre amb un horari flexible per facilitar al màxim la participació. Respecte del recorregut, hi ha dues opcions possibles. A l’interior, amb una cinta de córrer del CE Mediterrani (n’hi ha 10 a la sala gran i tres a la sala petita), o a l’exterior, fent una volta a les instal·lacions de Josep Vallès o a la de Regent Mendieta. Tota aquesta normativa podria modificar-se en cas que hi haguessin canvis de les autoritats sanitàries corresponents.

Sant Silvestre CE Mediterrani

Premis per als millors

Hi haurà premis per als quatre primers classificats d’aquesta Sant Silvestre, tant en homes com en dones, i per diferents categories per edat. Els guanyadors rebran un obsequi del club. D’altra banda, cada soci haurà de ser responsable del material utilitzat, és a dir, s’encarregarà de netejar-lo abans i després de fer l’activitat.