El Sant Martí Adrianenc no treu el peu del accelerador després de sumar avui la setzena victòria de la temporada. Amb aquest triomf els de Sant Martí segueixen líders del grup D de la primera estatal i encara no han perdut cap partit des que va començar la competició. La Salle Montcada ha ofert un gran nivell però ha estat insuficient per endur-se la victòria.

El Sant Martí continua intractable a la lliga

El Sant Martí Adrianenc ha començat l’enfrontament com una autèntica exhalació, proposant un joc vertiginós alhora d’atacar i amb poques escletxes defensives. Des de l’inici de la competició que els de Lorenzo Rueda estan oferint un gran nivell partit rere partit. Una piconadora de principi a fi, sobretot en la primera part, on han ofert una classe magistral d’handbol imposant-se en el marcador per 19-10.

Tot i això, els visitants s’han mostrat forts ofensivament i han intentat retallar distàncies al marcador en una segona meitat molt intensa. A partir del minut 15 del segon període, el partit s’ha trencat definitivament. Una anada i tornada que en cap cas afavoria a la Salle Montcada, que veia com se li escapava el partit per l’abundant distància de gols en el marcador. Finalment la victòria se l’ha emportat el conjunt local per  37 a 22. Un Sant Martí Adrianenc que de moment no afluixa el llistó i continua liderant la classificació del grup D de la Primera Divisió estatal d’handbol.