El Sant Martí Adrianenc administra molt bé l’avantatge inicial

Molt bona primera meitat del Sant Martí Adrianenc. Gràcies a les bones intervencions del porter Joan Costa, la seguretat del pivot Pol Camats i l’encert de cara a porteria de Víctor Torres els homes de Lorenzo Rueda han agafat ràpidament un còmode avantatge i en el primer temps mort ja guanyaven per una diferència de +4 en el marcador (5-1) que s’ha mantingut en el segon temps mort (14-10). Els barcelonins ho han pogut administrar al llarg de tota la primera part i donava la sensació que controlaven en tot moment el match.. Els gironins, en canvi, no han estat capaços de retallar distàncies i aquesta diferencia ha estat la que reflexava el marcador final de 17-13.

El Bordils li posa una marxa més

Els visitants han sortit al terreny de joc convençuts de què el partit es podía remuntar i, tant és així, que els primers 10 minuts han estat verd-i-blancs amb un parcial de 0 a 5 que ha girat com un mitjó el lluminós (17-18). L’entrenador local, veient que l’enfrontament se li estava escapant, ha sol·licitat un temps mort, el primer de la segona meitat, i no podía haver estat en millor moment, ja que, ràpidament, els locals han revertit el marcador tornant-li el parcial de 5 a 0 (22-18) amb el que s’ha arribat al segon temps mort, demanat per Sergi Catarain atès que el seu equip tornava a desinflar-se en gran part per Joan Costa i les múltiples intervencions de gran mèrit que estava realitzant. Tot i això, durant els últims 10 minuts els visitants han apretat i a falta d’1 minut pel final, els gironins han aconseguit posar-se per davant. No podía ser més apoteòsic el final quan, a falta de 7 segons, l’arbitre ha xiulat penal a favor dels locals. Ferran Cisneros ha estat l’encarregat de llençar-lo però Jordi González amb una doble aturada, la segona d’elles sobre la línea quan la pilota estava a punt d’entrar ha donat la victoria als verd-i-blancs que s’han fos en una abraçada quan l’arbitre ha xiulat el final.

Amb aquesta derrota en el derbi d’avui, el Sant Martí es queda empatat a punts a la classificació amb el Bordils, tot i que amb un partit més.