El Sant Andreu visita el Vilassar Mar diumenge, 26 de gener, a les 17 h, al Municipal Xevi Ramon. Els de Mikel Azparren arriben al partit en un moment dolç de la temporada després de remuntar a casa contra el Granollers la jornada anterior. Els quadribarrats són quarts a la classificació, plaça de play-off, amb 37 punts, un menys que el segon classificat, el Terrassa.

Assegurar la plaça de play -off

El Sant Andreu vol assegurar la plaça de play-off amb una victòria a domicili contra el Vilassar Mar. Els d’Azparren han començat la segona volta amb molt bon peu després d’aconseguir dues victòries i un empat en els tres partits disputats. Com a quarts classificats i a només un punt del segon, els quadribarrats buscaran sumar el tres punts per retallar distàncies a la classificació. Molt diferent és la situació del seu rival, el Vilassar Mar, que es troba en una dinàmica negativa després d’encaixar dues derrotes consecutives, l’última contra l’Hospitalet.

Per aquest partit, els quadribarrats no podran comptar amb Juan Antonio Gallego sancionat per doble amonestació i José Antonio Llamas sancionat per  acumulació de targetes.