L’home de l’any al Narcís Sala ha estat José Manuel Segovia. El porter va arribar al mes de gener i s’ha convertit en la garantia de l’equip sota pals. El Sant Andreu va fer una segona volta de notable, però no va ser suficient per acostar-se a la zona de play-off.

El final de temporada va servir per acomiadar una de les icones andreuenques. Xavi Jiménez va penjar les botes. El capità va deixar el camp però no el club. Ara forma part del cos tècnic de Mikel Azparren, la gran aposta per a aquesta temporada.

L’adéu de Kevin Gissi va ser un cop dur i el relleu va recaure en la figura d’un jove davanter que ja s’ha començat a guanyar l’afició. David Toro ha enamorat amb gols d’autèntic “killer”. Bones vibracions que es van traduir amb un paper excel·lent a la Copa Catalunya. El Sant Andreu va deixar fora tot un Barça B i només va cedir davant del Nàstic. L’equip no ha trobat la regularitat necessària i, quan semblava que tancaria l’any ben a prop del play-off, s’ha desinflat. Ara, els quadribarrats agafen força per recuperar el terreny perdut.