Després de la victòria a la piscina del Terrassa, el Sant Andreu tenia l’oportunitat de classificar-se per a les semifinals de la Lliga. Si guanyava donava la sorpresa i se situava entre els quatre millors del waterpolo estatal. I el partit ha començat amb dinàmica positiva per als andreuencs, que han aconseguit els dos primers quarts. Això ha fet que al descans el resultat fos de 8 a 5 favorable als de Dani Ballart. Les esperances i la il·lusió s’han disparat a la piscina Pere Serrat, però a la segona part ha canviat radicalment el decorat. Els egarencs s’han posat les piles i han ofegat l’atac andreuenc, que només ha estat capaç de marcar un gol després del descans. A més, en atac el Terrassa ha estat molt efectiu, en el tercer quart, i això li ha servit per capgirar el marcador i acabar guanyant el partit.

Aquest diumenge es jugarà el tercer i definitiu partit d’aquests quarts de final a la piscina del Terrassa.