El Club Natació Sant Andreu s’ho jugarà tot davant el Rubí, aquest dijous, a les 20.45 h, si vol estar amb els equips que lluitaran per aconseguir el títol. El conjunt de Javi Aznar ha perdut davant el Terrassa per 8 a 12 i hauran de sumar un punt davant les rubinenques si volen entrar al grup de les millors en la segona fase. És la segona derrota consecutiva després de perdre amb el CN Mataró

Un Terrassa dominador, des d’un bon inici

El partit entre el Sant Andreu i el Terrassa ha demostrat, en alguns moments, les diferències que encara hi ha entre els dos equips. El conjunt de la Pere Serrat ha vist com les egarenques han sortit molt capficades en el partit. Al final del primer quart, les jugadores de Xavi Pérez ja guanyaven per 3 a 5.

En el segon quart, el Sant Andreu ha mostrat la seva millor cara tant en atac com en defensa. Gràcies a aquesta intensitat defensiva i golejadora, les locals han retallat distàncies i al descans s’ha arribat amb un ajustat 5 a 6.

El Sant Andreu s’ho juga tot davant el Rubí

El Sant Andreu no acaba de reaccionar

Després del descans, però, el Sant Andreu ha tornat a donar facilitats en defensa i el Terrassa no les ha desaprofitat. Amb un parcial de 2 a 5, les egarenques han arribat a l’últim quart amb un 7 a 11 al seu favor.

L’últim període ha estat el menys golejador de tot el partit. Un gol de Pili Peña i un d’Ari Ruiz han posat el definitiu 8 a 12 en el marcador.

Ara, el Sant Andreu està obligat a sumar un punt a la piscina del Rubí, aquest dijous, si vol classificar-se entre les tres primeres de grup i optar al títol de lliga.