El Club Natació Sant Andreu ha aconseguit una treballada victòria contra el CN Terrassa per 12 a 10 a la Lliga Premaat femenina. Alejandra Aznar ha estat la màxima anotadora del partit amb quatre gols.

Inici fulgurant del Sant Andreu

Les locals han sortit a la Pere Serrat molt encertades en atac. En el primer quart, parcial de 3 a 0 per a les de Javi Aznar. Un marcador que s’ha anat ampliant fins al 8 a 3 just abans del descans.

A la segona part, però, el Terrassa ha posat una marxa més. Les visitants han millorat el joc i el tercer quart ha acabat amb un igualat 2-2.

Últim quart per al Terrassa

En l’últim període, les de Xavier Pérez s’han imposat al marcador amb un de 2-5. Tot i l’esforç de les visitants per remuntar el partit, el resultat final ha estat de 12 -10 a favor de les locals.

Amb aquesta victòria, el Sant Andreu suma la seva segona victòria després de guanyar la jornada passada contra el Catalunya. Molt diferent és la situació del Terrassa, que encaixa la seva segona derrota a la Lliga.