Sant Andreu

El Sant Andreu ha dit adeu a la Copa Catalunya, després de perdre a la tanda de penals davant el Cornellà. Els andreuencs han remuntat un 0 a 2 en contra, però han acabat perdent. Josu i Sergi Vives han estat els golejadors dels quadribarrats.

El Cornellà s’avança

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels interesos del Sant Andreu, ja en el minut 3 Baldrich amb un xut creuat a Jaime per fer el 0 a 1. Als andreuencs els ha costat una mica reaccionar i no ha estat fins a la mitja hora que Sergi Arranza ha pogut empatar. El Cornellà, però, un equip dues categories superior a la del Sant Andreum hauria pogut fer el segon mitjançant Baldrich. Ha estat just abans del descans i des del punt de penal quan Gil ha fet pujar el 0 a 2 en el marcador.

El Sant Andreu reacciona

A la segona part el Sant Andreu ha seguit plantant cara. Josu ha estat dels jugadors més incisius i finalment, després d’un xut de falta al travesser, la seva insistència ha tingut premi. En el minut 85, Josu de penal ha retallat diferències fent l’1 a 2. Martí hauria pogut empatar el partit amb un xut que ha fregat el pal i ha estat Sergi Vives, ja en temps de descompte, qui finalment ha empatat a dos.

En la tanda de penals que ha decidit aquesta segona eliminatòria de la Copa Catalunya el Cornellà ha estat molt més encertat i s’ha imposat per 0 a 3.