El Club Natació Sant Andreu ha aconseguit la segona victòria consecutiva fora de casa després d’imposar-se a l’Escuela Waterpolo Saragossa per 8 a 15. Noelia Mora, amb cinc gols, ha estat la màxima anotadora del conjunt de Javi Aznar i del partit.

Segona victòria a domicili

El Sant Andreu afrontava el tram final del mes de desembre amb un repte difícil. L’equip de Javi Aznar havia de jugar dos partits lluny de la Pere Serrat i el repte l’han superat. Després d’imposar-se al Concepción Ciudad Lineal per 9 a 21, han fet el mateix davant el Saragossa. Les andreuenques han superat les aragoneses per un còmode 8 a 15 i han aconseguit la segona victòria consecutiva fora de casa.

L’inici de partit del conjunt andreuenc ha estat aclaparador. Un parcial de 0 a 4 només començar l’enfrontament ha servit al Sant Andreu per obrir forat en el marcador. Les jugadores de Francisco Javier Orizo han trigat més de sis minuts a superar la porteria rival. Amb el resultat d’1 a 5 s’ha arribat al final del primer període.

En el segon quart, el Sant Andreu ha baixat una mica el ritme i el Waterpolo Saragossa ho ha aprofitat per retallar mínimament les distàncies. Ho ha fet amb un parcial de 3 a 2 que ha deixat el marcador en un 4 a 7, just abans del descans.

El segon temps, una còpia del primer

Després del descans, el partit ha repetit el mateix guió de la primera. Sortida fulgurant del Sant Andreu que després d’encaixar l’únic gol del Saragossa en tot el període, n’ha aconseguit quatre de consecutius. Amb un marcador favorable a les andreuenques per 5 a 11, s’ha arribat a l’últim període.

Els últims vuit minuts no han fet variar el panorama. El Sant Andreu s’ha imposat amb un parcial de 3 a 4 i ha aconseguit endur-se els tres punts després de guanyar per 8 a 15. Amb aquest triomf, l’equip de Javi Aznar arriba a l’aturada del Nadal en la tercera posició del grup B de la Divisió d’Honor femenina.