El Sant Andreu ha anat clarament de menys a més en l’enfrontament. Després d’un primer quart força igualat en el marcador, gràcies a la portera del Saragossa, les locals han firmat un parcial de 6 a 2 al segon quart, que les ha fet arribar al descans amb un avantatge de 9 a 2. El partit ha seguit amb la mateixa dinàmica els darrers dos períodes i les andreuenques han acabat guanyant per un contundent 19 a 5.

Solidesa defensiva per les locals

El conjunt dirigit per Javier Aznar ha mantingut una alta intensitat durant tot el partit, malgrat la gran diferència en el marcador. Al primer quart, la portera andreuenca, Martina Terré, no ha encaixat cap gol i tampoc ha hagut de fer cap aturada de mèrit, gràcies a la bona feina defensiva de tot l’equip. Les visitants només han pogut anotar en cinc ocasions en tot el partit.

Festival de gols andreuenc

Les andreuenques han sumat 19 gols aquest dissabte, amb l’actuació destacada de la jugadora Gisel·la Farré, que n’ha marcat cinc. D’aquesta manera, l’equip confirma la bona dinàmica en l’apartat ofensiu, després d’haver-ne anotat 24 en la primera jornada.