El Sant Andreu ha guanyat per la mínima al Narcís Sala contra el Santfeliuenc. Un gol d’Elhadji dona els tres punts als quadribarrats i els de Mikel Azparren ja ocupen zona de play-off d’ascens.

Primera part de domini andreuenc

El partit no ha començat bé per als homes entrenats per Mikel Azparren amb la lesió Juanan Gallego, que ha hagut d’abandonar el terreny de joc i en el seu lloc ha sortit Jaume Villar. Tot i l’imprevist, els andreuencs han dominat la pilota i han gaudit d’ocasions fins que Elhadji ha obert la llauna amb un cop de cap en el minut 27.

Segona part sense ocasions clares

En la segona part, els anderuencs han controlat el partit sense problemes i cap dels dos equips ha aconseguit crear ocasions clares de gol. Elhadji, avui el millor del partit, ha estat a punt de fer el segon però finalment el resultat ha quedat amb l’1 a 0 amb un Santfeliuenc que ha portat la iniciativa en el tram final.