El Club Natació Sant Andreu s’ha imposat al Club Natació Sabadell en un gran partit disputat a la piscina Pere Serrat. L’equip de Dani Ballart es manté en la sisena posició, però deixa els de Quim Colet a 6 punts de distància.

Partit molt igualat des de l’inici

El partit entre els andreuencs i els vallesans ha estat molt igualat des d’un bon inici. El primer quart ha acabat amb un 1 a 2 favorable als visitants. Una diferència que, abans del descans, ja estava igualada pel Sant Andreu (4-4)

El tercer període ha estat clau. El Sant Andreu, amb casquet blanc, ha aconseguit un parcial de 3 a 1 que els ha permès encarar l’últim quart amb una certa comoditat. L’avantatge de dos gols ha servit al Sant Andreu per endur-se un partit ja que l’últim període ha acabat amb un parcial d’empat a 3.

CN Sant Andreu - CN Sabadell

Una victòria per crèixer

La victòria davant el Sabadell va servir, en paraules del tècnic andreuenc Dani Ballart per “reforçar l’equip, però sense cap tipus de confiança. Victòries com aquesta et poden fer creure que ja està tot fet.”

Durant el partit i un cop acabat el mateix l’alegria i satisfacció de jugadors i tècnics era ben evident.