El Club Natació Sant Andreu ha tornat a demostrar que si hi ha un equip a la Divisió d’Honor de waterpolo femení que pot plantar cara al Sabadell, aquest no és altre que l’equip de Javi Aznar. Les andreuenques han perdut en el segon partit del play-off per al títol per 13 a 16.

Un partit per al record

El Sant Andreu, amb casquet blanc, ha sortit a totes. Ha estat el mateix plantejament que ha fet l’equip de David Palma. I això ha fet que l’enfrontament hagi estat un festival de gols. Parcial de 4 a 3 en el primer quart i al descans el resultat era de 8 a 7.

El Sabadell no aconseguia deixar enrere les locals i a cada gol de les vallesanes, el Sant Andreu hi responia amb un altre. En aquest apartat cal destacar Maggie Stefens i Paula Crespi. La jugadora del Sant Andreu ha estat la màxima golejadora amb 5 gols.

La valoració de Javi Aznar i Paula Crespi

Al final, el Sabadell s’acaba imposant

El tram final del partit però ha estat per al Sabadell. L’equip de David Palma ha aconseguit un parcial de 2 a 3 que li ha acabat donant la victòria i que ha servit per aconseguir el títol després d’imposar-se en el primer partit de la sèrie. Amb aquest triomf, el Sabadell aixeca el novè títol de lliga consecutiu i el dissetè de la seva història.