Derrota del Sant Andreu davant el Vilafranca
@uesantandreu

La UE Sant Andreu ha denunciat a la Federació Catalana de Futbol alineació indeguda en el partit que els andreuencs van jugar contra els del Penedès en la darrera jornada i on els vilafranquins es van imposar per 1 gol a 0. El comitè de competició de la Federació Catalana decidirà en els pròxims dies, després de les al·legacions del Vilafranca, si accepta la denúncia i dona els tres punts al Sant Andreu. En aquest cas, els quadribarrats es classificarien matemàticament per al play-off d’ascens a la Segona RFEF.

Falten dades d’un jugador del filial vilafranquí

El Sant Andreu reclama que l’alineació del jugador Carlos Marcelo Barrientos per part del FC Vilafranca va ser indeguda. El jugador del filial vilafranquí és nascut l’any 1999, però el Sant Andreu desconeix la data exacta de naixement. Per poder jugar amb el primer equip i també en el filial, hauria de ser menor de 23 anys.

En qualsevol cas, la Federació Catalana de Futbol dictaminarà la resolució després de l’última jornada de Lliga, el que podria canviar la classificació final i, fins i tot, el play-off.