Foc nou per al Sant Andreu. Després de veure com s’esvaïa el somni de l’ascens en la pròrroga contra el Cerdanyola, els quadribarrats s’han posat les piles i han refet la plantilla per intentar-ho de nou. Sota la batuta de David Almazán ‘Pirri’, els quadribarrats buscaran dominar el joc i tenir el control de la pilota per poder estar a dalt a final de temporada. El primer rival serà el CE Manresa, un rival de pes que s’ha reforçat per intentar assolir l’ascens.

Nou projecte amb moltes cares noves

David Almazán ha fet una plantilla nova que trigarà un temps a agafar els automatismes, però que té bona pinta. Tot i perdre jugadors amb ascendència com Ton Alcover, Juanan Gallego, Oumar, Víctor Alonso o Marcel Serramitja, la secretaria tècnica s’ha mogut bé i ha aconseguit mantenir jugadors com Alberto García o Jorge Carreón que seran importants. Per acompanyar-los, el Sant Andreu ha incorporat homes com Pau Morer o Sergio Mulero, que ja s’han ficat els aficionats andreuencs a la butxaca.

El superprojecte del Manresa

El CE Manresa visitarà el Narcís Sala diumenge 5 de setembre a les 18 h. Els manresans seran un rival molt difícil perquè han buidat la cartera per fer una gran plantilla amb aspiracions per pujar. Homes com el davanter Javi López, ex Cerdanyola, que l’any passat es va fer un fart de fer gols, o com Pau Darbra o Putxi, el mig centre que jugava a Segona B amb el Prat. Una pedra de toc per veure quin és el nivell d’aquest nou Sant Andreu.