Sant Andreu

El Sant Andreu va començar el campionat de la millor manera, amb ple de victòries, quatre de quatre, i encapçalant el subgrup B de la Tercera Divisió. Però en les últimes tres jornades, el conjunt de Mikel Azparren ha encadenat dos empats i una derrota, la primera de la temporada, contra la Fundació Esportiva Grama. Aquest diumenge, 13 de desembre, a les 12 h, els quadribarrats rebran al Narcís Sala el Granollers, un rival directe, amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres.

Retrobar-se amb el triomf

El conjunt quadribarrat té una nova oportunitat per deixar enrere els últims resultats: empat contra el Peralada i contra el Girona B, i derrota davant la Grama. En aquests moments, el Sant Andreu és tercer a la classificació amb catorze punts, els mateixos que el Peralada, el segon classificat. Al capdavant del subgrup B hi ha el Cerdanyola, que no ha cedit cap derrota en set jornades. Els andreuencs volen recuperar un lideratge, que fins fa poques jornades, era seu. Per fer-ho hauran de guanyar el Granollers, un dels conjunts més forts del grup. De fet, els del Vallès són quarts amb dotze punts, dos menys que els quadribarrats.

Dinàmica guanyadora

Després d’un inici regular, amb una victòria en cinc partits, el Granollers ha alçat el vol amb dos triomfs consecutius. El conjunt del Vallès ha escalat posicions en les últimes dues jornades i s’ha situat quart, a només dos punts del Sant Andreu. Per tant, el duel d’aquest diumenge serà clau en la lluita per les posicions capdavanteres. El Granollers no serà un rival fàcil per al conjunt andreuenc, ja que és l’equip més golejador amb tretze gols i un dels que menys n’encaixa, amb cinc dianes rebudes.

La prèvia de Mikel Azparren