Plantilla UE Sant Andreu
@uesantandreu

El Sant Andreu rebrà aquest diumenge, a les 12 h, al Narcís Sala la visita del líder, la Pobla Mafumet. El partit es podrà veure, en directe, a través del web beteve.cat.

Amb Josu a la convocatòria

  • Mikel Azparren podrà comptar amb Josu Rodríguez. El davanter, titular en les vuit jornades disputades pels quadribarrats, estava sancionat per acumulació de targetes després de veure la cinquena groga davant el Castelldefels.  Però, la jornada passada i en el partit que el Sant Andreu havia de jugar amb el Reus (i que no es va jugar per la retirada de la competició dels reusencs), ha servit a Josu per complir la sanció, segons han estat informats al club andreuenc per part de la Federació catalana.

El Sant Andreu cercarà de nou el triomf a casa, després de dues victòries i dos empats al Narcís Sala. Els quadribarrats ocupen la cinquena posició amb 16 punts i un triomf contra la Pobla els deixaria a sis punts del lideratge.

@cfpoblamafumet

La Pobla Mafumet arribarà al Narcís Sala com a líder sòlid de la categoria. El filial del Nàstic no ha perdut cap partit en les nou jornades disputades i només ha cedit un empat, contra el Manresa. L’equip d’Albert Company han aconseguit guanyar rivals en camps difícils com el de la UA Horta a la primera jornada de Lliga.