Aquesta temporada tampoc. El Sant Andreu no ha pogut amb l’Olot i ha quedat eliminat del play-off d’ascens a Segona RFEF després de perdre per 1 a 0. Els quadribarrats diuen adeu a l’ascens per tercer play-off consecutiu. La temporada passada van perdre la final contra el Cerdanyola i el 2020, com aquest, van caure a les semifinals, aleshores contra L’Hospitalet.

Equilibri a la primera part

Can Rosés s’ha vestit de gal·la per veure la primera semifinal del play-off. Un camp polèmic per una gespa que, com es preveia, ha relliscat un pèl massa i per la poca capacitat d’aforament. Tot i disposar només de 750 entrades, els seguidors del Sant Andreu s’han fet notar des de bon inici, molt més sorollosos que els de l’Olot.

El Sant Andreu ha tingut la seva primera bona ocasió de la mà de Busquets, que ha aturat Batalla sense cap complicació, al minut 9. Al minut 23 ha arribat la més clara de la primera part, per part de l’equip de Mandiola, amb un bon xut de Terma que arribava en segona línia, el qual l’ha aturat la defensa andreuenca sota pals. Al 36 de la primera, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Fassani per fora de joc. El Sant Andreu ha patit a la primera part, però ha gaudit també de bones oportunitats.

El Sant Andreu cau derrotat en un final vibrant

El Sant Andreu ha sortit amb una marxa més que el seu rival a la segona part. Els quadribarrats han controlat el joc, però sense gaudir de grans ocasions. Pau Morer s’ha carregat l’equip a l’esquena i entre sotanes i conduccions, ha pogut fer el primer en un llançament de falta directa. En una segona meitat de domini andreuenc, i en un final en què el partit semblava tancat, l’Olot ha fet el primer i únic gol del partit en el minut 89. El pitxitxi Arranz no ha perdonat la passada de Xumetra després d’un contracop de llibre. Finalment, l’Olot s’ha endut la victòria davant l’equip de Xavi Molist i jugarà la final dels play-offs d’ascens a Segona RFEF.