Només tres punts separaven el Club Natació Sant Andreu i el Waterpolo Navarra a la classificació. I aquesta igualtat s’ha vist a la piscina Pere Serrat, un partit que ha acabat amb victòria del Sant Andreu per 15 a 11.

Igualtat i pocs gols a l’inici

L’equip de Dani Ballart, amb casquet blanc, sabia la importància dels tres punts en joc. El primer quart se l’han endut els locals amb un parcial de 3 a 1. El segon període, però, ha estat per al Navarra. L’equip de Manel Silvestre ha aconseguit un parcial de 2 a 4 que els ha permès arribar al descans amb un empat a 5.

Després de l’aturada, petit avantatge per al Sant Andreu de dos gols, un marge que els ha permès entrar al final del partit amb un 8 a 6 al seu favor.

Picabaralla CN Sant Andreu - CW Navarra

Un últim quart, intens

I l’últim quart ha marcat la diferència. Si en 24 minuts s’han marcat 14 gols, en els últims vuit els espectadors de la Pere Serrat n’han vist 12. I no només això, també han pogut veure una nova picabaralla entre jugadors. Amb els ànims calmats, victòria del Sant Andreu per 15 a 11.