El CN Sant Andreu ha perdut contra el CE Mediterrani amb un resultat de 5-12. El derbi ha fet que el CE Mediterrani se situï en segona posició a la Lliga Premaat Femenina i que continuï amb la bona ratxa de victòries.

Clar domini del Mediterrani

El partit ha començat amb poc encert per part dels dos equips. Les porteres, però, han estat molt endollades i han dut a terme fins a tres aturades cadascuna, i amb Paula Rutgers, portera del Mediterrani, com la millor del partit.

Kelsey Jane Blacker, jugadora del Mediterrani, ha obert el marcador. El primer període, ha acabat amb 0-2 favorable a les jugadores de Marc Comas. Les andreuenques han intentat apropar-se, però el CE Mediterrani no ha afluixat el seu ritme i ha ofert un joc molt coral. L’efectivitat de l’equip visitant ha fet que el segon quart acabés amb un 2-6 al marcador.

Golejada de les jugadores de Marc Comas

Després del descans, les de Javi Aznar no han corregit els seus errors i el Mediterrani no ha donat treva a un Sant Andreu golejat amb nou gols al tercer període i amb sis gols de diferència. A les acaballes del partit, les andreuenques han aconseguit fer tres gols mitjançant Mar Navarro en un cara a cara amb la portera, però això no ha estat suficient per remuntar i ha acabat el partit amb un 5-12. La propera jornada el Sant Andreu tornarà a jugar un altre derbi, aquest cop contra el Catalunya i el Mediterrani viatjarà fins a la piscina del Boadilla.