El Club Natació Sant Andreu s’ha imposat al Club Esportiu Mediterrani en el derbi barceloní de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. L’equip andreuenc, amb casquet blanc, ha superat el conjunt de Sants per 18 a 11.

Inici fulgurant de les andreuenques

El Sant Andreu ha començat el partit amb un parcial de 5 a 0 que deixava l’enfrontament gairebé sentenciat. Al final del primer quart, l’equip de Javi Aznar ja guanyava per 7 a 2. El resultat ha propiciat que l’equip local es relaxés i el Mediterrani ho ha aprofitat per reduir distàncies fins al 9 a 5 del descans.

A la represa, tot ha continuat igual i el Sant Andreu s’ha acabat imposant per 18 a 11. El resultat manté les andreuenques segones a la classificació, mentre que el Mediterrani se situa tercer.

Ara, el Sant Andreu ja pensa en la Champions. El 23 de febrer, el conjunt de la Pere Serrat disputarà l’anada dels quarts de final de l’Eurolliga davant l’Olympiacos. Per la seva banda, el Mediterrani s’enfrontarà al Mataró el primer cap de setmana de març. En el partit de la primera volta tots dos equips van empatar a 9.