El Club Natació Sant Andreu ha quedat fora de les semifinals de la Copa del Rei de waterpolo després de perdre amb el Centre Natació Mataró per 10 a 12, una derrota que deixa els andreuencs en la mateixa situació que la temporada passada.

El Mataró posa aigua pel mig a l’inici

L’inici del partit només ha tingut un color i ha estat el del casquet blau dels jugadors del Mataró. El conjunt d’Andrei Iosep ha sortit a totes i després dels primers vuit minuts ja guanyava per un clar 0 a 4.

En el segon període i gràcies als gols d’Ignasi Bargalló, Óscar Montes i Germán Yáñez, l’equip de Juan Carlos Sanchón ha pogut retallar una mica les distàncies fins al 4 a 7, resultat amb què s’ha arribat al descans.

El Sant Andreu millora a la segona part

Després del descans, els andreuencs han continuat retallant distàncies fins al 7 a 8. Però un gol d’Eudald Flaqué ha permès al Mataró mantenir les diferències. Amb el marcador a 8 a 10 s’ha arribat a l’últim quart del partit.

I en aquest darrer període, el Sant Andreu ha estat capaç d’empatar a 10. Semblava que l’enfrontament arribaria als penals, però els gols de Pol Daura, màxim anotador del partit, i Tom de Weerd han acabat deixant el partit en el 10 a 12 definitiu.