Els jugadors i tècnics de la UE Sant Andreu han acabat les vacances i ja han fet el primer entrenament de la pretemporada. Ho han fet a l’estadi Narcís Sala i amb una idea al cap: tornar a intentar l’ascens de categoria.

Nou entrenador i 11 incorporacions

El Sant Andreu de la temporada 2021-2022 no s’assemblarà en res al de la temporada passada. En el primer entrenament de la pretemporada, els quadribarrats han presentat fins a 12 novetats. La principal la trobem a la banqueta amb l’arribada de David Almazán. El nou tècnic quadribarrat substitueix Cristian García.

Sobre la gespa, els seguidors quadribarrats també veuran molts canvis. El club, presidit per Manuel Camino, ha fitxat, de moment, 10 jugadors. Són Mauro Robelo, Aritz Hernández, Marc Domènech, Adri Gimeno, Èric López, Ramiro Ferreira, Xavi Aparicio, Gastón Priore, Dani Argilaga i Pau Morer. L’onzena novetat és l’ascens de Sergi Vives del juvenil al primer equip.

L'equip tècnic de la UE Sant Andreu
David Almazán i l’equip tècnic del Sant Andreu

Aquest moviment en el mercat de fitxatges també ha estat mogut en el de les marxes. Fins a 16 jugadors no continuaran la pròxima temporada amb els quadribarrats. Les absències més destacades són les de Ton Alcover, Alberto Carroza, Kuku, Marcel Serramitja, Xavi Ferrón, Àlex Poves i Víctor Alonso, entre d’altres. Pel que fa a les renovacions, sis són els jugadors que continuen.

Els partits de la pretemporada del Sant Andreu

El jugadors del Sant Andreu tindran una primera setmana d’entrenaments amb molta càrrega física abans de disputar els primers partits amistosos de la pretemporada. Aquest és el calendari de partits dels quadribarrats:

4 d’agostTorneig d’Històrics: UESA- Júpiter-Vilafranca
11 d’agostUESA – FE Grama
18 d’agostUE Tossa – UESA
22 d’agostUESA – CP San Cristóbal
25 d’agostUESA – CF Tordera
29 d’agostUESA – UE Rubí