La primera part del Vilafranca – Sant Andreu ha estat clarament barcelonina. Els de Mikel Azparren han dominat el joc i han gaudit de les millors ocasions. Elhadji i Josu han estat els primers a provar-ho amb dos xuts perillosos. Als locals, no els durava la pilota i una recuperació en camp rival de Juanan ha acabat amb un altre xut de Josu. El porter ha refusat la pilota, però Óscar Muñoz ha estat el més ràpid i no ha perdonat el 0 a 1. El Sant Andreu sabia que era el seu moment i ha buscat el segon amb insistència, però Josu s’ha topat amb el travesser en una jugada embolicada. El Vilafranca ha trigat 36 minuts a xutar amb perill. Ha estat amb una rosca de Fran Álvarez que ha marxat fregant el pal. Però només ha estat un miratge i una nova recuperació en camp rival ha acabat amb la pilota a peus de Josu, que, ara sí, no ha fallat. El pas per vestidors no ha canviat gaire el guió i només la fusta ha evitat un golàs de Víctor Alonso. Els locals també han vist com el travesser els negava el gol a xut de Pol Via. L’última ha estat per a Elhadji, però amb el porter superat, el defensa ha evitat el gol sota pals.
Jornada rodona per als quadribarrats, que han vist com els principals rivals no han pogut sumar els tres punts.